Blue Beetle | film 2023 | Angel Manuel Soto (2024)

Infos

Geregisseerd door : Angel Manuel Soto

In de zalen vanaf: 16 augustus 2023

Genre: Avontuur, Animatie Film

Land : Verenigde Staten

Originele taal: Engels

Synopsis

De Mexicaans-Amerikaanse tiener Jaime Reyes stuit op een vreemde scarabee. Deze bindt zichzelf aan Jaime's ruggengraat waardoor deze hem superkrachten verschaft. Jaime krijgt zich een buitenaards pantser aangemeten met de nodige wapens en vleugels.

Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld Angst

Seks

Discriminatie

Geweld

Angst

Drug- en/of alcoholmisbruik

Grof taalgebruik

Trailer
Score van het publiek:--/5

Mijn score geven:

Schrijf een review

VOD

Bekijk Blue Beetle via video on demand/streaming.

Trailers

Trailer : OV Fr/Nl ot.

Fotogalerij (4)

Casting

Sharon Stone
Lovelace (2014)Fading Gigolo (2014)Largo Winch 2 (2011)Bobby (2007)Alpha Dog (2007) ...

Bruna Marquezine

Xolo Maridueña

Meningen

Mening van de pers

Meer bekijken...

Mening van bloggers

Meer bekijken...

"Blue Beetle" is geselecteerd in...

4 releases in augustus 2023 om naar uit te kijkenWe zijn nog volop aan het bekomen van Barbie en Oppenheimer en de nieuwe films van augustus 2023 staan al voor de deur!
Onze bioscoopgids voor de zomer van 2023Vermijd die drukkende, hete zomerdagen in een comfortabele bioscoop met airconditioning. Er spelen deze zomer een heleboel grote filmreleases in de zalen.
Nieuwe superheldenfilms in 2023 die je niet mag missenDeze week verschijnt Ant-Man and The Wasp: Quantumania in de Belgische bioscoopzalen.

Al het nieuws over "Blue Beetle"

Actueel

Blue Beetle: de blauwe kever van DC comics is vanaf nu woensdag te zien in de bioscoop.

  • maandag 14 aug 2023

Warner Bros. Pictures presenteert "Blue Beetle", de eerste film van deze DC-superheld op het grote scherm. De film werd geregisseerd door Ángel Manuel Soto en Xolo Maridueña speelt de hoofdrol van Jaime Reyes alias Blue Beetle. Deze eerste Latino superheld doet een frisse wind waaien door het DC... Verder lezen...

Andere films nu in de bioscoop...

1

05 juni 2024

Bad Boys: Ride or Die

Actie, AvontuurRegie: Adil El Arbi & Bilall FallahMet: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens,...De legendarische Bad Boys, Will Smith en Martin Lawrence, zijn terug met hun iconische mix van explosieve actie en buitensporige humor. Maar deze keer zijn de topagenten van Miami op de vlucht en worden ze Amerika's meest gezochte mannen.

2

05 juni 2024

La Petite Vadrouille

KomedieRegie: Bruno PodalydèsMet: Daniel Auteuil, Sandrine Kiberlain,...

3

05 juni 2024

Sometimes I think about dying

Regie: Rachel LambertFran denkt graag na over doodgaan, het maakt haar rustige leven interessanter. Wanneer ze haar nieuwe collega op het werk aan het lachen maakt, leidt dat tot meer: een date, een stuk taart, een gesprek, een vonk. Het enige dat hen in de weg staat, is Fran zelf.

4

05 juni 2024

La fille de son père

Drama, KomedieRegie: Erwan Le DucMet: Nahuel Pérez Biscayart, Céleste Brunnquell,...Étienne en Valérie zijn jong en verliefd, maar wanneer hun dochter Rosa geboren wordt, is de liefde bekoeld. Nadat Valérie plots vertrekt, weet Étienne een mooi, gelukkig leven voor hem en zijn dochter op te bouwen. Tot hij zijn vrouw herkent in een televisiereportage en het verleden hun leventje... Verder lezen...

5

05 juni 2024

Après la pluie

DocumentaireRegie: Quentin Noirfalisse & Jeremy Parotte

6

12 juni 2024

The Watchers

HorrorRegie: Ishana Night ShyamalanMet: Dakota Fanning"Verdwaald in een bos, vindt Mina onderdak in een huis dat al bewoond wordt door drie mensen. Ze zal dan de regels van deze zeer geheime plek ontdekken: elke nacht moeten de bewoners zich laten observeren door de mysterieuze bewoners van dit bos. Ze kunnen hen niet zien, maar zij zien alles."

7

08 mei 2024

Kingdom of the Planet of the Apes

Actie, Science-FictionRegie: Wes BallMet: Owen Teague, Freya Allan, Peter MaconVele jaren na de gebeurtenissen uit de vorige film hebben de apen hun vestingen uitgebreid en zijn de mensen gereduceerd tot een wild ras. Sommige apengroepen gebruiken de doorgegeven kennis van Caesar om koninkrijken op te bouwen. Er is een apenleider die zich tegen andere groepen keert om... Verder lezen...

8

22 mei 2024

Furiosa: A Mad Max Saga

Actie, Science-Fiction, AvontuurRegie: George MillerMet: Anya Taylor-Joy & Chris HemsworthAls de wereld vergaat, wordt de jonge Furiosa ontvoerd uit de Green Place of Many Mothers en valt ze in handen van een grote motorbende onder leiding van de krijgsheer Dementus. Op hun tocht door de woestenij stuiten ze op de Citadel, geregeerd door Onsterfelijke Joe. Terwijl de twee tirannen... Verder lezen...

Blue Beetle | film 2023 | Angel Manuel Soto (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lakeisha Bayer VM

Last Updated:

Views: 5603

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lakeisha Bayer VM

Birthday: 1997-10-17

Address: Suite 835 34136 Adrian Mountains, Floydton, UT 81036

Phone: +3571527672278

Job: Manufacturing Agent

Hobby: Skimboarding, Photography, Roller skating, Knife making, Paintball, Embroidery, Gunsmithing

Introduction: My name is Lakeisha Bayer VM, I am a brainy, kind, enchanting, healthy, lovely, clean, witty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.